Τηλ.: 241 025 0869

Whats up: 6973 897 337

 Μίλησε μας στο Messenger

Εταιρικό προφίλ

Το πρώτο κατάστημα «Χελωνάκι» άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρισα, το 1986. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του παιδικού υποδήματος, έχοντας πλέον δύο καταστήματα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, μπαίνει στη νέα εποχή δημιουργώντας το δικό του e-shop προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των καταναλωτών για υψηλής ποιότητας υποδήματα και εκτός Θεσσαλίας. 

Στα καταστήματα Χελωνάκι εδώ και τρεις δεκαετίες εστιάζουμε στην ποιότητα των προϊόντων, επιλέγοντας τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής υποδημάτων για τα πρώτα βήματα του παιδιού σας, αλλά και για παιδιά κάθε ηλικίας έως και εφήβους. Στα καταστήματά μας θα βρείτε προϊόντα της πρωτοπόρας Kickers που ειδικεύεται στον ανατομικό σχεδιασμό και προτείνεται από ειδικούς του χώρου παγκοσμίως ως η καλύτερη εταιρεία για τα πρώτα βήματα του παιδιού, η Biomechanics που διαθέτει καταχωρημένη πατέντα σταθερότητας, η Naturino που κατασκευάζει υποδήματα με τρόπο ώστε το βάδισμα του παιδιού να προσομοιάζει με το ευεργετικό περπάτημα στην άμμο και πολλές ακόμη εταιρείες που θα εξασφαλίσουν στα παιδιά την καλύτερη δυνατή στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους.

Στο Χελωνάκι θα βρείτε μια ευρεία γκάμα χειμερινών και καλοκαιρινών υποδημάτων, σπορ, casual και αμπιγιέ, που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, πάντα με επώνυμες υπογραφές και απαράμιλλη ποιότητα. 

Πεποίθησή μας είναι ότι παιδικό παπούτσι, δεν είναι μόνο μια στιλιστική επιλογή, αλλά και το μέσο που θα βοηθήσει το παιδί στη σωστή ανάπτυξη της ισορροπίας και τη στήριξη του σώματός του.


ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΗΛ. ΓΑΖΕΠΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΑΦΜ : 998788203
ΔΟΥ : Α´ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΔΡΑ : ΛΑΡΙΣΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 27053240000